De toneelvereniging 
 door de jaren heen

Vele bezettingen passeerden de revue.

In al die jaren van haar rijke geschiedenis heeft onze toneelvereniging talloze getalenteerde spelers en toegewijde medewerkers verwelkomd. Velen van hen hebben met hart en ziel hun talenten ingezet, soms voor enkele jaren en soms voor vele, om onze vereniging te verrijken. Maar zoals het leven voortdurend verandert, hebben velen van hen hun eigen pad gekozen na hun tijd bij ons, of zijn ze gaan genieten van welverdiend pensioen. De herinneringen die ze met zich meedragen, vormen een onschatbare schat in onze toneelgeschiedenis.

Vele huldigingen

In de loop der jaren hebben we vele gedenkwaardige huldigingen mogen meemaken, maar ook het moeilijke moment van afscheid nemen. De tijd heeft ons geleerd dat het leven gevuld is met zowel hoogtepunten als uitdagingen, en het zijn deze momenten die ons vormen en kleur geven aan ons verhaal.

Dit is ons huidige team

Henk Boerema 

Dineke Kok
Annemiek Looman- 
van Dompselaar

Het verenigingsuitje 2022

Dit jaar hebben we ons laten verwennen met een heerlijk uitgebreid diner. Een warm en gezellig samenzijn met onze geweldige club vond plaats bij het betoverende restaurant WOEST in Callantsoog. Droomt u er ook van om deel uit te maken van deze bijzondere ervaring? Aarzel dan niet langer en klik op de onderstaande knop om lid te worden van onze vereniging. U bent van harte welkom om samen met ons te genieten!

Ja dat wil ik